Sunday, March 14, 2010

It's You Again?!~..Owh, well...It's a Small World after all~...


It's a world of laughter, a world of tears~..

It's a world of hopes and a world of fears~..

There's so much that we share that it's time we're aware..

It's a small world after all~..

It's a small world after all..

It's a small world after all..

It's a small world after all..

It's a small small world~


Okay~..Penah x korang mengalami situasi dimana org yg korang kenal rapat dengan seseorang, contohnye [contoh je ni keyh!..andaian!] girlfriend/boyfriend bestfriend korang [yg dlm diam ko sbnrnye jatuh cintan kt besftfriend ko tu] rupe-rupenye ialah anak saudara kepada sepupu makcik korang belah bapak tiri ayah korang yg korang mmg la xpnah jumpe! Tapi, korang kenal la sbb tgk girlfriend/boyfriend bestfriend korang tu bergambar dgn makcik korang belah bapak tiri ayah korang tu~..
Haaaaa~...paham x?..ape?? xpaham?!..heeee...cmni lah..dlm hidup korang, mest korang penah sekali atau sekala terjumpe ngn seseorg yg penah ade kaitan dengan org yg penah rapat dlm hidup korang..penah x? penah x?..okaylah..senang cite...mcm sy kn. Baru je tadi sy dapat tau yg boy yang sy pnah suke suatu ketika dahulu, penah sekelas time skolah menengah dengan girl yg skang adalah gf kepada ex-bf sy..hahaha!..n that same boy yg sy suke tu juge ialah kawan sekolah menengah kpd kawan baik sy mase skolah rendah dulu..haaaa..nmpk x? huhuhu..
Kirenye cm this boy ade berkaitan dengan org2 yg rapat dalam hidup sy..mcm merry-go-round pun ade..mcm chain reaction pun ade~...hmmmm...
Like he's a ghost in the shadows of my eenie meenie life! Hah!
Tapi, nasib baik juge sbb ditunjukkan kan?..I mean, it's so myterious too..Like mcm mane sy boleh tergerak hati nk stalk page fesbuk die [padahal xadd pun..] then nak tengok gmbr2 die smpi terbukak gmbr time skola n ternampak nama girl tu..then leh plak ingat sbb tu kan name gf ex sy..yg terang2 mmg xde kaitan ngn sy dah.. [nmpk sgt ko ni stalker terhebat!.. ;p]
But the things is~..ape yg sy nk beritahu kt korang ialah..The world is indeed small~..walau mcm mane pun korng try lari dari seseorg, die akan tetap ade dlm bayangan hidup kite..xkire la mcm mane pun..korang penat2 menyembunyikan diri, last2 rupe2nye die keje satu syarikat ngn korang, xpun hbs teruk sekapal ngn sedare korang ke..ape ke..haaa..so, cara terbaik ialah just stick around and expect that you may or may not meet up again some day..and if korang indeed jumpe that significant someone yg penah lame terpisah dr korang..like u casually saw each other across the street, just put up your hand and say "hi"~.. :)

2 comments:

  1. hai mea.nak buat potret orang tersayang dalam sulaman x?cubalah tengok kat http://mumcollections.blogspot.com .saya ada follow blog awak.harap sudi lah follow blog saya ek.

    ReplyDelete
  2. hey!~..sorry..baru prasan comment ni..okay2..sy akn follow and link blog awk..thanx sgt for sharing! :D

    ReplyDelete